Anunțuri Evenimente

Conferința Studenților la Științe Sociale – Actualitate în Cercetarea Studențească – mai 2023

…S-a întâmplat în după-amiaza zilei de ieri la Facultatea de Științe Socio-Umane a Universității din Oradea.


Școala Doctorală de Sociologie și Departamentul de Sociologie și Asistență Socială au organizat a VI-a ediție a Conferinței Naționale cu participare internațională a studenților (nivel licență, masterat, doctorat) în științe sociale – Actualitate în Cercetarea Studențească.


În prima zi a conferinței studenții din cadrul departamentului au avut alături colegi și cadre didactice de la Facultatea de Drept a Universității din Oradea, Universitatea Aurel Vlaicu din Arad și Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava. 


Lucrările prezentate de către studenții la nivel de licență și masterat au abordat teme diverse, generând dezbateri interesante. 

Felicitări studenților și susținătorilor acestora! 


Workshop-ul „What does „just war” mean? Theoretical and methodological insights from cross-cultural study”, moderat de către prof. dr. habil. Magdalena Zemojtel-Piotrowska de la Cardinal Stefan Wyszynski, Universitatea din Varșovia, Polonia, a stârnit interes în rândul participanților.


Astăzi, 26 mai, continuă activitatea cu prezentările doctoranzilor de la Universitatea din Oradea și Universitatea din Debrecen, dar și cu workshop-uri pregătite pe trei tematici (cercetare, asistență socială, resurse umane/sociologie).


Mulțumim participanților și tuturor colegilor implicați în moderarea secțiunilor și organizarea evenimentului! 


Vă așteptăm să fiți alături de noi și în această zi!