Facultatea de Stiinte Socio-Umane, Universitatea din Oradea

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Resurse Umane

Te interesează modul în care funcționează organizațiile? Vrei să înțelegi comportamentul oamenilor la locul de muncă? Vrei să cunoști modalitățile de a obține performanța profesională? Ți-ai dori să ajungi un adevărat lider?

RESURSE UMANE este un domeniu competitiv, dinamic și de actualitate care asigură analiza comportamentului oamenilor în organizații și evaluarea tendințelor, oportunităților, provocărilor și riscurilor de pe piața forței de muncă. Specialiștii în domeniul RESURSELOR umane contribuie decisiv la procesele de recrutare și selecție a personalului, motivarea și evaluarea performanței la locul de muncă, management și leadership, formarea și dezvoltarea competențelor profesionale, salarizarea și politicile compensatorii, dinamica grupului de muncă, marketing de personal, promovarea în carieră, climat organizațional.

Competențele și cunoștințele dobândite te pot ajuta să ocupi diverse poziții, precum: specialist în departamentul de resurse umane al organizațiilor, analist piaţa muncii, analist recrutare/integrare salariaţi, specialist în relații de muncă, consilier orientare privind cariera, consultant reconversiea și mobilitatea personalului, specilist în cadrul unor firme de plasare a forței de muncă, formator/trainer etc..

Plan de învăţământ Resurse Umane [licenţă] - promoţia 2014-2017