Facultatea de Stiinte Socio-Umane, Universitatea din Oradea

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Caravana Sensabilitate ajunge și în Oradea!

Sense International România pornește în CARAVANA SENSABILITATE pentru a atrage atenția cu privire la drepturile persoanelor cu surdocecitate. Datorită eforturilor organizației, Legea 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități recunoaște surdocecitatea ca dizabilitate distinctă, însă este necesară clarificarea criteriilor, astfel încât persoanele cu surdocecitate să beneficieze de toate drepturile care li se cuvin. Evenimentul are loc în cadrul proiectului www.sensabilitate.ro, proiect câștigător la concursul de proiecte Lumea prin culoare şi sunet”, ediţia 2016, finanțat de Fundația Orange. Prin intermediul caravanei care va ajunge în 12 oraşe din ţară, cei prezenți își vor putea arăta sprijinul pentru demersul Sense Internațional România, semnând Carta Drepturilor Persoanelor cu Surdocecitate. Domnul Vasile Adamescu, alături de echipa Sense Internațional România, vor ajunge în fiecare din aceste orașe, distribuind materiale informative despre surdocecitate. În CORTUL SENZORIAL, cu ochii și urechile acoperite, cu ajutorul a diferite materiale și echipamente senzoriale, texturi, arome și gusturi, oamenii vor simți și vor înțelege ce înseamnă să nu vezi și să nu auzi.

Vă așteptăm să fiți alături de noi, să ne cunoașteți și să aflați mai multe despre surdocecitate marti, 25 aprilie, între orele 11.00 – 14.00, când caravana se va afla la Oradea, în incinta Lotus Center, str Nufărului nr 30, Oradea.

Ne găsiți pe facebook la adresa  https://www.facebook.com/events/414237985606959/ pe care vă rugăm să o distribuiți și cunoscuților dvs, dar și parinților copiilor cu deficiențe senzoriale multiple.

 

Sperăm că veți putea fi alături de noi în număr cât mai mare!

 

You are here Mobilitati internationale Caravana Sensabilitate ajunge și în Oradea!