ANUNȚURI, BLOG

Workshop Metode Calitative

Dragi studenți și colegi,

Joi, 22 februarie, de la ora 12.00, în clădirea Practipass, va avea loc un workshop în domeniul metodelor calitative de analiză a datelor.

Evenimentul va debuta cu prelegerea Teoria fundamentată pe date (Grounded Theory). Construcția Categoriilor, susținută de Prof. Univ. Dr. Hab. Antonio Sandu, Director Departamentul de Drept și Științe Administrative din cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative, Universitatea Ștefan cel Mare Suceava, Director Centrul de Cercetări Socio-Umane “LUMEN” din Iași, Director Editura “LUMEN”. La finalul prelegerii este programată și o sesiune de discuții.

Programul va continua la 14.30 cu prezentarea Analiza calitativă a datelor utilizând Microsoft Word și QSR NVIVO 11 susținută de Smaranda Cioban, Student Doctorand la Facultatea de Științe Socio-Umane, Școala Doctorală de Sociologie, Universitatea din Oradea, Anul 1, profesor coordonator Adrian Hatos.

Vă recomandăm să vă aduceți laptopurile pentru a putea participa la activitățile aplicative programate în cadrul acestui workshop.

Acest workshop este organizat de Facultatea de Științe Socio-Umane, Școala Doctorală de Sociologie, Universitatea din Oradea.

Vă așteptăm cu drag!

Sociologie pe social media:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *